White Kidney Bean

White Kidney Bean
Product Code: White Kidney Bean
Reward Points: 185
Availability: Out Of Stock
Price in reward points: 12017

Available Options

* Price:



Qty:  

White Kidney Bean Question & Answer
 

 

1. What Are the results for Reborn White Kidney Bean?
Answer:

Reborn White Kidney Bean capsules taken before a meal can block up to 1125 calories. 
Its white kidney bean formulation has been researched to reduce absorption of starch by up to 66%-75% 
resulting in significantly less caloric intake.


 

2. How does White Kidney Bean extract works?
Answer:

White Kidney Bean extract inhibits the body’s production of starch digestive enzyme alpha amylase. 
The inhibition blocks the absorption of starch calories, thus leading to weight loss.


 

3. How much of starch calories can one capsule, consisting of 500mg of White Kidney Bean Extract block?
Answer:

Studies showed 66% reduction of starch calories absorption with intake of 1000mg (ie. 2 capsules).


 

4. Do I change my diet while taking White Kidney Bean extract?
Answer:

You should be able to continue enjoy carbohydrate based foods such as spaghetti, pizza, fried rice etc. 
It is important however for one to include balance diet and exercise in your weight loss plan.


 

5. Will it affect other enzyme that work on other food breakdown?
Answer:

Our meals are mainly made up of 3 food categories; carbohydrate, fats and protein. 
Specific enzyme is released in our system for the breaking-down of each category. Pepsin for protein, 
lipase for fats and amylase for carbohydrate. The inhibition of amylase is only to “neutralize” carbohydrate 
and block the absorption of starch calories. It has no impact on other enzyme.


 

6. How soon do I see result?
Answer:

Studies have shown a lost of 6.5 pounds at the end of a 30-day trial. Biological variance however may play a role.


 

7. Is there any side effect?
Answer:

No side effects were reported in various studies complied. 
Undigested starch will be eliminated as waste. It does not go into blood stream and affect the body’s organs.


 

8. Would one become addicted or dependant?
Answer:

Studies showed that one would not be addicted or dependant after prolonged consumption of the extract. 
Like other foods, you can consume them as and when you feel necessary.


 

9. Would one put on weight if one stop taking the extract?
Answer:

Although one would not be putting on weight if one stop taking the extract, it is advisable to be disciplined with your dietary intake.


 

10. Who should take Reborn White Kidney Bean extract?
Answer:

Everyone who wish to loss weight in a healthy way.


 

11. Who are not fit to taking Reborn White Kidney Bean? 
Answer:

Pregnancy, are taking any prescription disease, severe ill (heart disease, kidney disease, cancer patients) and those who just knee surgery. 
Drugs or caregiver, you need to consult a doctor, drinking in the doctor's recommendations. 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

   WebHosting  by 1MaxTechnology