Reborn StemCell Placenta

Reborn StemCell Placenta
Product Code: STEMCELL PLACENTA
Reward Points: 330
Availability: In Stock
Price in reward points: 21350

Available Options

* Price:



Qty:  

 

Reborn StemCell Placenta Question & Answer


1. De BEAUTY® Reborn StemCell Placenta ® relative to other competing brands of products, where is our strengths?
Answer: 
De Beauty ™ launched the star product is a combination of [seaweed stem cell 50mg (40: 1) 2,000 mg + ocean Placenta 200mg (50: 1) 10,000mg].
On the market only a combination of [stem cell + Placenta] beauty skin drinks!



2.Reborn StemCell Placenta ® beauty drinks, what is the difference with others brand on the market?
Answer:
De BEAUTY® Reborn StemCell Placenta® in with seven weight composite repair components (T4 enzyme, 40: 50mg seaweed stem cells, 50: 200mg ocean basin plain, six peptides, royal jelly, glutathione, hyaluronic acid) brought seven different effects of intensive heavy repair, in-depth genetic source to overcome DNA damage.



3. Reborn StemCell Placenta ® relative to other competing brands of products, our characterized is?
Answer:
T4 enzymes newly discovered algae contain stem cells, stem cells compared to Apple's ability to repair DNA more than 75% faster speed.
Ocean placenta contains astaxanthin pigment has a powerful antioxidant and general placenta not contain it.



4 What is natural seaweed newly discovered stem cells?
Answer:
natural seaweed in cold deep sea, harsh environment still can thrive, this super vitality is to have regard to the seaweed itself stem cell enzymes [T4], it has a powerful self-cell regeneration and repair capabilities, can rapid repair and replace damaged cells, so natural seaweed survive in the cold deep, harsh environments.



5 [T4] skill enzyme stem cells could be?
Answer:
[T4] skill enzyme stem cells can be differentiated from a new and healthy cells to replace aging cells or injured cells.
Meanwhile stem cell has its unique ability to regenerate, is regarded as the most primitive of human self-repair system that can accurately split the damaged cells indefinitely elements required, the medical profession on stem cell research called "regenerative medicine."



6 seaweed stem cell VS Apple stem cells
Answer:
T4 speed repair enzymes containing seaweed stem cells will be 75% higher than the average of apple stem cells



7 What is marine placenta ?
Answer:
marine placenta is derived from the deep sea salmon ovaries extracted through ultra biotechnology decomposition of concentrated again.
Placenta is rich in marine important element of human life must be the [body] growth factors, can promote cell regeneration and enhance the ability to repair itself.
Placenta extract containing marine 10,000mg of 200mg, reached 50: the golden ratio 1.



8 What is astaxanthin?
Answer:
astaxanthin is from deep sea salmon it is considered to be the world's most powerful antioxidants, can usually be obtained from the deep-sea animals such as shellfish, salmon and shrimps.
Astaxanthin through the blood-brain barrier protects the brain from damage.
In addition there are up eye and improve eyesight.



9 marine placenta VS animal placenta
Answer:
astaxanthin is containing in marine placenta, antioxidants is the strongest on the market now, and general animal placenta is not contain.



10. De BEAUTY® Reborn StemCell Placenta ® How to take it, and what is the flavour?
Answer:
recommend just started one day a sachet in the morning on an empty stomach.
Add 200 ml to 250ml ordinary water. Mix berry flavours.



11. Reborn StemCell Placenta ® menstruation can take it? There is anyone who is not fit to drink it?
Answer:
can, not because of the loss caused by menstruation.
Pregnancy, are taking any prescription illness, drug or caregiver, you need to consult a doctor, drinking in the doctor's recommendations.



12. Taking De BEAUTY® Reborn StemCell Placenta ® how long to see the effective results?
Answer:
After taking effect due to personal physical vary. Generally, the user can perceive the effect after two weeks.



13. De BEAUTY® StemCell Placenta ® have any benefit?
Answer:
helps to slow down the aging process delayed aging, early menopause can solve the problem, leading to cell aging faces gaunt, moisturize the skin, freckles, wrinkles, sagging skin, improve skin gloss.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

   WebHosting  by 1MaxTechnology